Fat Doug Burger (by Michael Symon) - Rezept geschrieben von projectedw
Hier ist es Fat Doug Burger (by Michael Symon) - Rezept. Dieses leckere Rezept wird von projectedw geschrieben und kann für 4 Portionen serviert werden.
Fat Doug Burger (by Michael Symon) - Rezept
Zutaten für 4 Personen
1200 Gramm | Rinderhackfleisch |
250 Gramm | Pastrami, dünn geschnitten |
4 Scheiben | Schweizer Käse |
2 TL | Butter |
4 Stck. | Burgerbrötchen |
6 Stck. | scharfe Peperoni aus dem Glas |
2 Zehen | Knoblauch |
120 ml | Senf |
100 ml | Weißweinessig |
60 Gramm | Zucker |
1 TL | Mehl |
0,5 Kopf | Chinakohl frisch, dünn geschnitten |
0,5 Zehe | Knoblauch, fein gehackt |
0,5 | rote Zwiebel, dünn geschnitten |
0,5 | Peperoni rot, fein gehackt |
3 TL | Champagner Essig |
1 TL | Dijon Senf |
2 TL | Mayonnaise |
1 TL | Zucker |
1,5 TL | Salz |
1 TL | Worcestersoße |
1 TL | ShaSha-Sauce |
ZUBEREITUNG Fat Doug Burger (by Michael Symon) - Rezept
- In a food processor, puree the peppers, garlic, mustard and vinegar.
- Pour the puree into a nonreactive saucepan, then add the sugar and bring it to a boil over high heat. Lower the heat and simmer the mixture for 30 minutes.
- In a small bowl or juice glass, mix the flour and 1/2 cup water to make a smooth paste. Whisk it into the pepper mixture and continue to simmer for 20 minutes, stirring regularly, until it becomes very thick. Let the sauce cool, then pour it into a covered nonreactive container (such as a glass jar). The sauce can be refrigerated for up to 1 month.
- Prepare the slaw: In a medium bowl, mix together the cabbage, garlic, onion, jalapeno, vinegar, mustard, mayonnaise, sugar, salt, Worcestershire sauce and ShaSha Sauce. Cover and refrigerate 1 hour.
- Make the burgers: Build a charcoal fire or heat a gas grill. On a work surface, combine the meats and form the burgers into 4 equal-size patties. Season liberally with salt and pepper.2. Grill the burgers over high heat until medium rare, 3 to 5 minutes per side.
- Meanwhile, heat a large saute pan over medium heat. Place 4 heaping piles of pastrami in the pan. After 2 minutes, top each pile with a slice of Swiss cheese. Remove them when the cheese is melted; set aside.
- Pour the butter into the pan. Place the buns in the pan, cut-side down, and toast, about 2 minutes.
- Place a heaping tablespoonful of the slaw on the bottom half of each bun. Top with a burger and a mound of pastrami and cheese. Cover each with the top half of the bun and serve immediately.
Fat Doug Burger (by Michael Symon) - Rezept - Rezept Infos
Schwierigkeitsgrad | leicht |
Zubereitungszeit | |
Preiskategorie | |
veröffentlicht am | 09.02.2013 |
Angaben pro 100 g | |
kJ (kcal) | 849 (203) |
Eiweiß | 16,0 g |
Kohlenhydrate | 5,6 g |
Fett | 12,9 g |
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